Rüya Tabirleri / çatı rüyaları / Rüyada kiremit çatı görmek

Rüyada kiremit çatı görmek

Rüyada kiremit çatı görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiremit çatı gördüyseniz

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.
  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada kiremit çatı çökmesi mesleğine dört elle sarılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, gelişim içine girileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
cemile

merhaba ; rüyamda bir kiremit çatının arkasından boynumu uzatıp annemle karşı tarafta biriyle konuşuyordum, sanki çatı üzerinde değildim ama çatıyla bitişik yüksek bir yerdeydim kiremitle kaplı bir ev çatısından karşıya başka biriyle konuşuyordum yanımda da annem vardı yorumlarsanız sevinirim

Bünyamin

Rüyada bir evin çatısını kiremitle örtüldüğünü görmek