Rüya Tabirleri / asker rüyaları / Rüyada kıdemli asker görmek

Rüyada kıdemli asker görmek

Rüyada kıdemli asker görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorumlanır.

Rüyada kıdemli asker gördüyseniz

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.
  • İnsanlar bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yanlış yorumlayabilirler.

Rüya tabirlerine göre rüyada kıdemli asker olmak üzücü haberler alacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, elinin dara düşmeyeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments