Rüya Tabirleri / dil rüyaları / Rüyada kedi dili görmek

Rüyada kedi dili görmek

Rüyada kedi dili görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, zafer elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi dili gördüyseniz

  • Sizden faydalanmaya çalışan ya da baskı uygulayan kişilere dikkat edin.
  • Yeni yıla girerken belli aktivitelerinizi daha fazla zevk alacağınız şekilde organize edebilirsiniz.

Rüyada kedi dili kopması rüya sahibi için ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, ağır günler geçireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine yorumlanır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada kedinin dile gelmesi aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments