Rüya Tabirleri / et rüyaları / Rüyada kazanda kemikli et pişirmek

Rüyada kazanda kemikli et pişirmek

Rüyada kazanda kemikli et pişirmek toplum içindeki değerinin artacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada kazanda kemikli et pişirmek gördüyseniz

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.
  • Duygusal konuların yolunuzda durmasına izin verirseniz bazı bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada kazanda kemikli et kaynatmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayatın tadına varacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments