Rüya Tabirleri / bulaşık rüyaları / Rüyada kaynananın bulaşık yıkadığını görmek

Rüyada kaynananın bulaşık yıkadığını görmek

Rüyada kaynananın bulaşık yıkadığını görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kaynananın bulaşık yıkadığını gördüyseniz

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.
  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüya tabircilerine göre rüyada kaynanayla bulaşık yıkamak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments