Rüya Tabirleri / kavga rüyaları / Rüyada kavgalı olduğun kişiyi görmek

Rüyada kavgalı olduğun kişiyi görmek

Rüyada kavgalı olduğun kişiyi görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel ameller işleyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada kavgalı olduğun kişiyi gördüyseniz

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.
  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada kavgalı olduğun kişiyi dövmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalettir.

Rüya yorumcularına göre rüyada kavgalı olduğun kişiyle barışmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamettir.

Rüyada kavgalı olduğun kişiyle sarılmak rüya sahibi için kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kısa sürede başarısının artacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabirlerine göre rüyada kavgalı olduğun kişiyle konuşmak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments