Rüya Tabirleri / kavga rüyaları / Rüyada kavga eden kedi görmek

Rüyada kavga eden kedi görmek

Rüyada kavga eden kedi görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet eder.

Rüyada kavga eden kedi gördüyseniz

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.
  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada kavga eden kedileri ayırmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments