Rüya Tabirleri / kavanoz rüyaları / Rüyada kavanozda salça görmek

Rüyada kavanozda salça görmek

Rüyada kavanozda salça görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kavanozda salça gördüyseniz

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.
  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Rüyada cam kavanozda salça görülmesi kötülüklerden uzak olacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kötü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavanoza salça doldurmak rüyayı gören için parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments