Rüya Tabirleri / arkadaş rüyaları / Rüyada arkadaşını misafir görmek

Rüyada arkadaşını misafir görmek

Rüyada arkadaşını misafir görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, refah düzeyinin düşeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını misafir gördüyseniz

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.
  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Rüya tabir edenlere göre rüyada arkadaşına misafir olmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının misafir olarak gelmesi hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorumlanır.

Rüya yorumlarına göre rüyada arkadaşı misafir etmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ticarette şansının düşeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine alamet eder.

Rüya tabircilerine göre rüyada erkek arkadaşının misafir gelmesi gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet eder.

Rüyada asker arkadaşını misafir etmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, hayatının alt üst olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Rüya alimlerine göre rüyada arkadaş misafir gelmesi ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments