Rüya Tabirleri / karın rüyaları / Rüyada karnında köpek görmek

Rüyada karnında köpek görmek

Rüyada karnında köpek görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalettir.

Rüyada karnında köpek gördüyseniz

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.
  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Rüyada karnından köpek ısırması mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ön plana çıkacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments