Rüya Tabirleri / ayak rüyaları / Rüyada karnında bebek ayağı görmek

Rüyada karnında bebek ayağı görmek

Rüyada karnında bebek ayağı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, ticarette öne geçeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına inanılmaktadır.

Rüyada karnında bebek ayağı gördüyseniz

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.
  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını tutmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını hissetmek rüyayı gören için işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada karnından bebek ayağı çıkması rüya sahibi için birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Hamileyim rüyamda karnımın dışından karnimda hareket edenbebeğin ayağı görünüyor hatta parmakları sayilabiliyordu bende sasirirp aileme gksteriyordum eşimde rüyasında babasının bana fitre verdiğini görmüş

Gülcan

Karnimdan bebek ayağı cikiyor