Rüya Tabirleri / karanlık rüyaları / Rüyada karanlık kuyu görmek

Rüyada karanlık kuyu görmek

Rüyada karanlık kuyu görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada karanlık kuyu gördüyseniz

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.
  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada karanlık kuyuya inmek rüya sahibi kişi için hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada arkadaşının karanlık kuyuya düştüğünü görüldüyse helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek rüyayı gören için iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet eder.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada karanlık kuyuya taş atmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, dış ticarete atılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada karanlık kuyuya atıldığını görüldüğünde tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments