Rüya Tabirleri / arkadaş rüyaları / Rüyada arkadaşına borç para vermek

Rüyada arkadaşına borç para vermek

Rüyada arkadaşına borç para vermek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kapanan kapıların açılacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayırla yad etmeye, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına borç para vermek gördüyseniz

  • Bazı konularda yaşanabilecek hoşnutsuzlukları alttan almaya çalışın.
  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada arkadaştan borç para istemek rüya sahibi için sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, yani babasına benzeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaştan borç para alındığında işlerinin yolunda gideceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments