Rüya Tabirleri / ara rüyaları / Rüyada kapı arasına sıkışmak

Rüyada kapı arasına sıkışmak

Rüyada kapı arasına sıkışmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, güzel günlerle tanışılacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına inanılır.

Rüyada kapı arasına sıkışmak gördüyseniz

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.
  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Rüya yorumlarına göre rüyada kapı arasında durmak sorunların sürekli artacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada kapı arasından bakmak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, zor bir döneme girileceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada iki kapı arasında kalmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya alimlerine göre rüyada kapı arasında oturmak tatsız haberlerin alınacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirlerine göre rüyada kapı arasında kalmak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, güzel ameller işleyeceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments