Rüya Tabirleri / kanat rüyaları / Rüyada kanadı kırık şahin görmek

Rüyada kanadı kırık şahin görmek

Rüyada kanadı kırık şahin görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada kanadı kırık şahin gördüyseniz

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.
  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Rüyada kanadı kırık keklik görüldüyse çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, dilediği gibi yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık papağan görüldüğünde tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık martı görülmesi önemli yerlere geleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kanadı kırık kuş görüldüğünde yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık leylek görülmesi onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık melek görüldüğünde kendisine olan özgüveninin de artacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık kartal görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, dertlerine derman bulacağına alamet eder.

Rüyada kanadı kırık kanarya görülmesi bazı tartışmaların ortasında kalacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalettir.

Rüyada kanadı kırık baykuş görüldüyse hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments