Rüya Tabirleri / kafa rüyaları / Rüyada kafaya silah sıkıldığını görmek

Rüyada kafaya silah sıkıldığını görmek

Rüyada kafaya silah sıkıldığını görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada kafaya silah sıkıldığını gördüyseniz

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.
  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Rüyada eşinin kafasına silah dayandığını görüldüğünde kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada kafama silah sıkmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabircilerine göre rüyada kafama silah dayamak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına inanılır.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, ömrünün uzun olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada kafama silah sıkılması bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorumlanır.

Rüyada kafama silah dayanması rüya sahibi kişi için istediği gibi hareket edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak rüya sahibi için bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cemile

Rüyamda arkadaşımla bir dephodaydik ikimizin kafasına da silah sıktılar arkadaşım öldü ama beni hastaneye yetiştirdiler ve iyileştikten hemen sonra sevgilim beni öldürmek istedi.. korkuyorum

Berfin

Ablamın kız çocuğu olacak rüyamda ablamın kızı büyümüştü ve bir kalabalıktaydık çocuğun kafasına silah sıkıldığnı gördüm ve sonrasında hekime gitmek için çok zorlandık. Bu arada ablam hala hamile gördüğüm kız çocuğu 4 yaşlarındaydı