Rüya Tabirleri / cenaze rüyaları / Rüyada kadın cenaze görmek

Rüyada kadın cenaze görmek

Rüyada kadın cenaze görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, onlara hocalık edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kadın cenaze gördüyseniz

  • Profesyonel hayatınızı, maddi durumunuzu veya özel ilişkinizi ilgilendiren ani bir karışıklık ortaya çıkarsa kusursuz mantık yürütmeniz lazım gelecek.
  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Rüya tabirlerine göre rüyada kadın cenazesi taşımak zor günlerini arkasında bırakacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada genç kadın cenazesi görüldüyse istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada kadın cenazesine katılmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, elinin darda kalmayacağına, maddi konuda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın cenazesi görüldüyse çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılmaktadır.

Rüyada kadın cenaze yıkamak rüyayı gören kişi için kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına alamettir.

Rüyada erkeğin kadın cenazesi yıkamak rüya sahibi için borcunun da hafifleyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın cenazesi gömmek kişinin hedeflediği işi alacağına, tüm dileklerin tutacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kadın cenazesi görüldüyse farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, başarılarını ispat edeceğine yorulur.

Rüyada iki kadın cenazesi görüldüyse modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada kadınların cenaze taşıdığını görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına yorumlanmaktadır.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada kadın cenaze namazı kılmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments