Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada kabeyi evinde görmek

Rüyada kabeyi evinde görmek

Rüyada kabeyi evinde görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi evinde gördüyseniz

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.
  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kabenin eve gelmesi onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada kabede ev almak özel hayatında sessizleşeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet eder.

Rüyada kabede evin olduğunu görüldüyse deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments