Rüya Tabirleri / jet rüyaları / Rüyada jet uçak görmek

Rüyada jet uçak görmek

Rüyada jet uçak görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sorunlu bir döneme girileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada jet uçak gördüyseniz

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.
  • Şimdiye kadar oldukça zorlanılan konularda genel geçer çözümler üretiyor veya kalıcılığı olacak sözler vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada jet uçağı düştüğünü görülmesi dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumcularına göre rüyada jet uçağı sürmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada jet uçağa binmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada jet uçakla uçmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine tabir olunur.

Rüyada jet uçak kullanmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments