Rüya Tabirleri / inek rüyaları / Rüyada inek satın aldığını görmek

Rüyada inek satın aldığını görmek

Rüyada inek satın aldığını görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada inek satın aldığını gördüyseniz

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.
  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada beyaz inek satın alındıysa güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet eder.

Rüyada inek satın alındığında maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, atılan adımların zarar getireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorumlanır.

Rüyada siyah inek satın alındığında büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada büyük inek satın alındıysa hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, endişelerin son bulacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbanlık inek satın alınması rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments