Rüya Tabirleri / hırsız rüyaları / Rüyada hırsızın kapı kilidini kırması

Rüyada hırsızın kapı kilidini kırması

Rüyada hırsızın kapı kilidini kırması kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine alamettir.

Rüyada hırsızın kapı kilidini kırması gördüyseniz

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.
  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada hırsızın kapı kilidini açması rüya sahibi için çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur

Rüyamda bir tahta kapı iceridede bir çelik kapının açılmış olduğunu gördüm.sonrada annem ve babama bağırdım annemle babam amcamgildelerdi anne baba gelin içeri hırsız girmiş evden iki kişi çıktı birisi ben bağırınca elindekileri atarak kaçtı öbürünü de sırtına atladım. Diyet kaçan silah gösterdi