Rüya Tabirleri / can rüyaları / Rüyada hayvanın canını kurtarmak

Rüyada hayvanın canını kurtarmak

Rüyada hayvanın canını kurtarmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalettir.

Rüyada hayvanın canını kurtarmak gördüyseniz

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.
  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Rüyada hayvanın can çekişmesi rüyayı gören için Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments