Rüya Tabirleri / bebek rüyaları / Rüyada havuzda boğulan bebek görmek

Rüyada havuzda boğulan bebek görmek

Rüyada havuzda boğulan bebek görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada havuzda boğulan bebek gördüyseniz

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.
  • Son dakika değişiklikleri çevrenizdeki herkesin tahminlerde bulunmasına neden olabilir.

Rüya yorumcularına göre rüyada havuzda boğulan bebeği kurtarmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments