Rüya Tabirleri / hava rüyaları / Rüyada havada inek görmek

Rüyada havada inek görmek

Rüyada havada inek görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada havada inek gördüyseniz

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.
  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Rüyada havadan inek düşmesi ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments