Rüya Tabirleri / çocuk rüyaları / Rüyada hamile olup çocuğu düşürmek

Rüyada hamile olup çocuğu düşürmek

Rüyada hamile olup çocuğu düşürmek garanti olacak makama oturacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada hamile olup çocuğu düşürmek gördüyseniz

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.
  • Bir yanlış bir ilişkinize zarar verebilir veya stres yaratabilir.

Rüya tabirlerine göre rüyada hamile olup çocuğu doğurmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya alimlerine göre rüyada hamile olup çocuğu aldırmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işveren koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments