Rüya Tabirleri / alt rüyaları / Rüyada arabanın altını görmek

Rüyada arabanın altını görmek

Rüyada arabanın altını görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, iş sahibi olacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın altını gördüyseniz

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.
  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Rüyada arabanın altını sürtmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada araba altında kalmak başarıları ile konuşulacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına tabir olunur.

Rüya tabirlerine göre rüyada arabanın altına yatmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine işaret eder.

Rüyada arabanın altında ezildiğini görüldüyse kazancının da eksilmeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada araba altında ezilmekten kurtulmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada arabanın altından geçmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüya tabirlerine göre rüyada araba altına girmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada arabanın altına saklanmak işlerinin yaver gideceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bolluk ve bereket göreceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba altından kurtulmak rüya sahibi kişi için işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına işarettir.

Rüyada arabanın altına bakmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada arabanın altında kalmaktan kurtulmak aile saadetinin artacağına, rızkın ve kazancın artacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının arabanın altında kaldığını görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada at arabasının altında kalmak rüya sahibi kişi için güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada bebeğin arabanın altında kalması büyük zorluklar yaşayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada eşinin araba altında kaldığını görülmesi güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret eder.

Rüyada arabanın altında sürüklenmek rüyayı gören için kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabircilerine göre rüyada arabanın altında sıkışmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine inanılmaktadır.

Rüyada kızının arabanın altında kaldığını görülmesi çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada araba altında ezilmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anil

Rüyamda minibüsün altında ketçap ekmekler vardı yavru timsah gelip ketçap ekmek yerken büyük timsahın tuzağına düşerek timsah yavru timsahı yedi sonra bende oradan kaçmaya başladım timsahta beni kovalamaya başladı elimde ekmek vardı onu verip biraz oyalamistim o sirada rüyam bitti.