Rüya Tabirleri / hacı rüyaları / Rüyada hacı hurması görmek

Rüyada hacı hurması görmek

Rüyada hacı hurması görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada hacı hurması gördüyseniz

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.
  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada hacı hurması almak ortaklıklar varsa da bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, karlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada hacı hurma yemek rüyayı gören kişi için işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorumlanır.

Rüyada hacı hurması dağıtmak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments