Rüya Tabirleri / gül rüyaları / Rüyada gül suyuyla yüz yıkamak

Rüyada gül suyuyla yüz yıkamak

Rüyada gül suyuyla yüz yıkamak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kurulu düzeninin olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada gül suyuyla yüz yıkamak gördüyseniz

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.
  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada gül suyunu yüze sürmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, helal kazanca sahip olunacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments