Rüya Tabirleri / fark rüyaları / Rüyada gözleri farklı renkte görmek

Rüyada gözleri farklı renkte görmek

Rüyada gözleri farklı renkte görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, görmediği yerlere gideceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, aradığı kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri farklı renkte gördüyseniz

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.
  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, edilen duaların tutacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada iki gözün farklı renkte olması daha büyük kazançlar elde edileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments