Rüya Tabirleri / gökyüz rüyaları / Rüyada gökyüzünde kan görmek

Rüyada gökyüzünde kan görmek

Rüyada gökyüzünde kan görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde kan gördüyseniz

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.
  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Rüya tabir edenlere göre rüyada gökyüzünden kan yağması zorlukların bir anda biteceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, edilen duaların kabul olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, ferah bir eve geçileceğine yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments