Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada gökdelen ev görmek

Rüyada gökdelen ev görmek

Rüyada gökdelen ev görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada gökdelen ev gördüyseniz

  • Kontrol edemediğiniz konuları serbest bırakmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.
  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gökdelenden ev alındıysa elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments