Rüya Tabirleri / futbol rüyaları / Rüyada futboldan para kazanmak

Rüyada futboldan para kazanmak

Rüyada futboldan para kazanmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayattan her istediğini alacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulur.

Rüyada futboldan para kazanmak gördüyseniz

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.
  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada futbolcudan para alındıysa ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada ünlü futbolcudan para alındıysa endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments