Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada evinde beyaz koltuk görmek

Rüyada evinde beyaz koltuk görmek

Rüyada evinde beyaz koltuk görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada evinde beyaz koltuk gördüyseniz

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.
  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada eve beyaz koltuk alındıysa bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments