Rüya Tabirleri / çatı rüyaları / Rüyada evin çatısında kar görmek

Rüyada evin çatısında kar görmek

Rüyada evin çatısında kar görmek korkularının yok olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada evin çatısında kar gördüyseniz

  • İtibarınız artabilir.
  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Rüya yorumcularına göre rüyada evin çatısına kar yağması aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hasibe

Baba evinin çatısında içeriye kar yagmasini gormek