Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada evde film izlemek

Rüyada evde film izlemek

Rüyada evde film izlemek güzel bir hayata sahip olunacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, zor durumda kalınacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evde film izlemek gördüyseniz

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.
  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada evde film çekilmesi rüya sahibi için dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments