Rüya Tabirleri / akbaba rüyaları / Rüyada evde akbaba görmek

Rüyada evde akbaba görmek

Rüyada evde akbaba görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, moralinin yerine geleceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde akbaba gördüyseniz

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.
  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada eve akbaba girmesi rüyayı gören için gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments