Rüya Tabirleri / börek rüyaları / Rüyada etli börek görmek

Rüyada etli börek görmek

Rüyada etli börek görmek keyiflerinin yerinde olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hoşluk içinde olacağına işarettir.

Rüyada etli börek gördüyseniz

  • Belli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.
  • İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada etli börek yemek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada etli börek yapıldıysa başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments