Rüya Tabirleri / arkadaş rüyaları / Rüyada eski sınıf arkadaş görmek

Rüyada eski sınıf arkadaş görmek

Rüyada eski sınıf arkadaş görmek adından konuşulur olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sınıf arkadaş gördüyseniz

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.
  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüya yorumcularına göre rüyada eski sınıf arkadaşına sarılmak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüya tabircilerine göre rüyada eski sınıf arkadaşıyla tartışmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada eski sınıf arkadaşını dövmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya yorumlarına göre rüyada eski sınıf arkadaşını öpmek istediği herşeye ulaşabileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüya tabircilerine göre rüyada eski sınıf arkadaşıyla konuşmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments