Rüya Tabirleri / ses rüyaları / Rüyada eski sevgiliyi sessiz görmek

Rüyada eski sevgiliyi sessiz görmek

Rüyada eski sevgiliyi sessiz görmek bolluk içinde yaşanacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına alamettir.

Rüyada eski sevgiliyi sessiz gördüyseniz

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.
  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüya tabirlerine göre rüyada eski sevgilinin sessiz kalması varlık içinde yaşayacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili sesi duymak rüyayı gören kişi için sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments