Rüya Tabirleri / çamaşır rüyaları / Rüyada eski sevgilinin çamaşırlarını yıkamak

Rüyada eski sevgilinin çamaşırlarını yıkamak

Rüyada eski sevgilinin çamaşırlarını yıkamak yaşanan maddi problemlerin artacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ün sahibi birisi olunacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin çamaşırlarını yıkamak gördüyseniz

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.
  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin çamaşır asması bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments