Rüya Tabirleri / anne rüyaları / Rüyada eski sevgilinin annesinden hediye almak

Rüyada eski sevgilinin annesinden hediye almak

Rüyada eski sevgilinin annesinden hediye almak zor zamanların sona ereceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, malvarlığının çok daha artacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin annesinden hediye almak gördüyseniz

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.
  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Rüyada eski sevgilinin annesine hediye vermek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, işlerinden de geri kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Arya3401

Eski sevgilimin evine gidiyordum annesi çatlak beyaz bir tabak hediye ediyordu eski sevgilim beni istemiyordu ama sonra gülmeye başlıyordu beyaz köpegini sevdim