Rüya Tabirleri / resim rüyaları / Rüyada eski sevgili resmini görmek

Rüyada eski sevgili resmini görmek

Rüyada eski sevgili resmini görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili resmini gördüyseniz

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.
  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada eski sevgilinin resmine bakmak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments