Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eski eşini yolda görmek

Rüyada eski eşini yolda görmek

Rüyada eski eşini yolda görmek kişinin daha çok kazanacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşini yolda gördüyseniz

  • Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.
  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Rüyada eski eşle yolda yürümek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments