Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle gördüyseniz

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.
  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Rüyada eski eşin sevgilisini dövmek rüya sahibi için o kimselerden menfaat göreceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşle sevgili olmak rüyayı gören için sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments