Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eşinin sırtında kıl görmek

Rüyada eşinin sırtında kıl görmek

Rüyada eşinin sırtında kıl görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yeni işlere atılacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sırtında kıl gördüyseniz

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.
  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Rüyada eşinin sırtında kıl çıktığını görülmesi diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments