Rüya Tabirleri / anne rüyaları / Rüyada annenin lokum yediğini görmek

Rüyada annenin lokum yediğini görmek

Rüyada annenin lokum yediğini görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada annenin lokum yediğini gördüyseniz

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.
  • Geçmişte size başarı getiren metodlarla ilerlemeniz aynı derecede başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüya yorumcularına göre rüyada anneye lokum vermek zevki sefa içinde olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, işinde dar boğaza gireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin lokum vermesi rüyayı gören için sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments