Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eşinin mektup yazdığını görmek

Rüyada eşinin mektup yazdığını görmek

Rüyada eşinin mektup yazdığını görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada eşinin mektup yazdığını gördüyseniz

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.
  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Rüyada eşinden mektup alındıysa girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına alamettir.

Rüyada ölen eşinden mektup alınması verilen emeklerin boşa gideceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabircilerine göre rüyada eşine mektup yazmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamettir.

Rüyada eşine mektup gelmesi rüyayı gören kişi için karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments