Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eşinin kaşını görmek

Rüyada eşinin kaşını görmek

Rüyada eşinin kaşını görmek düşmanına galip geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin kaşını gördüyseniz

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.
  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada eşinin kaşını alındığında kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, sürekli yerinde sayacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kaş aldırdığını görüldüğünde hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments