Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eşini kefenle görmek

Rüyada eşini kefenle görmek

Rüyada eşini kefenle görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini kefenle gördüyseniz

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.
  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada eşini kefene sarılı görüldüyse saygın bir hayat yaşayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments