Rüya Tabirleri / cin rüyaları / Rüyada eşini cin görmek

Rüyada eşini cin görmek

Rüyada eşini cin görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, güven kaybına uğrayacağına, müjdeli haberler alacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada eşini cin gördüyseniz

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.
  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Rüya alimlerine göre rüyada eşini cinlerden korumak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, her anlamda güçleneceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada eşine cin musallat olması aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada eşinin cin olduğunu görülmesi projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Minel

Rüyamda yatağımın köşesinde bir adam oturuyordu. Siyah giyimli beyaz yüzlü. Sırtı dönük ve asla yüzünü göstermedi. Suratı beni korkutmadı aksine merak ettim. Yine de baskı hissettim üzerimde eşimi uyandırmak istedim dua okudum ama hala oradaydı. Eşim bir anda beni tutmaya başladı sesi korkunç bir hal almıştı, hareketlerimi kısıtlayıcı şeyler yapıyordu. Adeta boğuşuyordu benimle. Ne yapsam kendine gelmedi. Köşede duran o şey hala oradaydı yüzü ay gibiydi. Anlamı ve gördüğüm şey ne olabilir ki?